Virkistystoiminta,retket

MARRASKUUN  5 PV 2021   RIIHIMÄEN  TEATTERI    NÄYTÖS ”KAIKKI YSTÄVÄNI”                     Olemme varanneet ennakkoon lippuja ko näytökseen. Lippuvaraukset Saija Moisio puh  040-7781665  Hinnat:  Jäsen ja hänen perheenjäsenensä 27€/hlö ja perheen ulkopuolinen avec 34€/hlö    (nor.hinta 37€) Lippuvaraukset miel. syyskuun aikana.

**************************************************************************************

KEVÄÄN  2021  EPÄVARMA KORONATILANNE EI OLE ANTANUT MAHDOLLISUUTTA SUUNNITELLA KESÄLLE 21 RETKIÄ, TEATTERI YMS. MATKOJA.  HETI, KUN TILANNE MUUTTUU JA MATKUSTUS ON TAAS SALLITTUA, JÄRJESTÄMME RETKEN JONNEKIN. ILMOITTELEMME HEIT, KUN ASIAT SELKIYTYVÄT.

YPÄJÄN  MUSIIKKITEATTERI JOHON JO VIIME KESÄNÄ OLI VARAUS MUSIKAALIIN ”VUONNA-85”, JA JOKA JOUDUTTIIN PERUUTTAMAAN KORONAN VUOKSI, ILMOITTI, ETTÄ MYÖS KOKO KESÄN 2021 TOIMINTA ON PERUUTETTU KOKONAAN.  TEATTERILLA EI OLE RESURSSEJA TOISTA KESÄÄ PERÄKKÄIN HARJOITELLA JA VALMISTELLA SUURTA ESITYSTÄ, JOKA MAHDOLLISESTI JOUDUTTAISIIN TAAS PERUMAAN. TOIVOKAAMME, ETTÄ VUODEN 2022 KESÄLLÄ ONNISTAISI, JA PÄÄSISIMME TAAS SEURAAMAAN UPEAA MUSIIKKIESITYSTÄ.          HUOM!

9.7.2022  näytökseen olemme tilanneet lippuja. Hinnat: Jäsen 25€  ja ei jäsen 35€ Hinta sisältää lipun katetussa katsomossa, edestakaisen bussikuljetuksen    sekä väliaikakahvituksen.   Ilmoittautumiset Irmelille 0400-929302  tai irmelisiltainsuu@gmail.com      Hartaasti toivomme, että viimeinkin onnistuisi!!