Liittyminen

Liity jäseneksi

Suoraan netissä

Jäsenmaksu vuodelle 2023  on 17 euroa/vuosi, josta valtakunnallisen liiton osuus on 7 euroa. Jäsenmaksu vuodelle 2024 on 18 euroa , josta liiton osuus on 8 euroa.  Suomen Diabetesliitto perii jäsenmaksun tammi – lokakuussa liittyviltä jäseniltä, marras  -joulukuussa liittyvät laskutetaan vasta tammikuussa.  Liitto tilittää yhdistysosuuden paikallisen toimijan tilille.

Kun liityt jäseneksemme, saat Diabetes-lehden näytenumeron maksutta ja voit tilata lehden vuosikerran 18 euron jäsenhintaan ( normaali hinta on 49 €  v 2024 ). Jäsenmaksuusi kuuluu Diabetes-verkkolehden lukuoikeus.

Jäseneksi liittyminen onnistuu helpoiten  suoraan ylläolevan linkin kautta tai soittamalla  jäsenasioiden hoitajalle Mika Ruissalolle 040 5104212 tai sihteerille 040 8424082

Jäseniä yhdistyksellämme on tällä hetkellä n. 450.

Riihimäen Seudun Diabeetikoihin kuuluu jäseniä mm. Riihimäeltä, Hausjärveltä, Lopelta sekä Tervakoskelta.

Jäsenmaksunsa maksaneilla jäsenillä on oikeus käyttää kaikkia yhdistyksen tarjoamia palveluja. Liikuntaryhmien lisäksi jäsenetuna myönnetään yhteistyösopimuksen tehneiltä hyväksytyiltä jalkahoitajilta saadusta hoidosta 15 euron alennus/jäsen/vuosi. Jäsenkirjeestä ja sivujen jäsenedut osiosta löydät luettelon edun myöntävistä jalkahoitajista. Kuukausittaiset kerhoillat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Retket ja matkat hinnoitellaan tapauskohtaisesti hallituksen päättämällä tavalla.

Lasten harrastuksia tuemme 50 euroa/vuosi.

Suomen Diabetesliiton sivuilta löydät tietoa liiton myöntämistä eduista.