Liikuntaryhmät

SYYSKAUDEN  2023 LIIKUNNAT

 

 

K U N T O S A L I V U O R O     INKILÄNHOVISSA

Salilta hyvää kuntoa keholle ja mielelle !

 

Vuoro  Inkilänhovissa on maanantaisin klo 12-13.00   Salilla kuntoillaan kuntopiiriperiaatteella jolloin jokainen pääsee käyttämään kaikkia haluamiaan laitteita. Tunnilla ei ole varsinaista ohjaajaa, vaan toimimme itse muodostamiemme käytäntöjen  mukaan.  Ryhmä on toiminut sekaryhmänä ,koostuen niin miehistä kuin naisistakin.  Laitteet sopivat kaikenikäisille. Tervetuloa kuntoilemaan. 

SYKSYN   2023  KUNTOSALITOIMINTA

Kuntosaliryhmä Inkilänhovissa aloittaa seuraavan syyskautensa ma  11.9.2023  klo 12 – 13.00 ja päättyy 4.12.2023.

Osallistumishinta  määräytyy osallistujien määrän mukaan  ( kevätkaudella oli 20 € / kausi

Ilmoittautua voi heti Sirpa Olkkoselle tekstiviestillä p. 050 5472454  tai s-postilla sirpa.olkkonen@gmail.com.

 

KUNTOSALIVUOROJA   LISÄKSI   URHEILUTALOLLA !

 

Yhdistyksemme on saanut Urheilutalon kuntosalilta kolme vuoroa :

Maanantaisin klo 17.30 – 18.30

Keskiviikkoisin  klo 17.00  –  18.00  ja

Perjantaisin  klo  11.00  –  12.00.

Kuntosalilla käynnin voi aloittaa vaikka heti!   Ilmoittautumista ei tarvita !

 

Käyttö on MAKSUTONTA ja omatoimista, ilman ohjaajaa. Kullekin laitteelle löytyy omat käyttöohjeet. Iltavuorot mahdollistavat myös työssäkäyvien osallistumisen.

Tätä mahdollisuutta kannattaa nyt käyttää hyödyksi ja ajatella se korvaavana liikuntamuotona vesijumpan tilalla. Pitkän koronan aiheuttamien välivuosien vuoksi lihasten vahvistaminen on tärkeää liikkumisen ja hyvän tasapainon ylläpidossa. Voit osallistua milloin Sinulle sopii vaikka jokaisena päivänä. Jos tulee ruuhkaa, jaetaan sitten yhdessä vuoroja. Osallistua voit myöskin milloin sinulle sopii, ilman sitoutumista.

Kuntosali sijaitsee Urheilutalon kellarikerroksessa, sisäänkäynti jalkapallokentän päästä, ritiläovesta läheltä roskislaatikoita. Ovi aukeaa n. 10 min ennen vuoron alkua ja on avoinna n. 10 min vuoron alettua. ( Tuntuu kyllä olevan auki pidempään ).

Iltaisin salille pääsee pääoven kautta kellarikerrokseen.

Huom !  Salin ilmoitustaululla on pieni vihko, johon voi laittaa kulloinkin osallistuvien lukumäärän. Vain lukumäärä riittää, josko tarvitaan myöhemmin tilastoinnissa. Kiitos !

 

Tervetuloa  /  Tervemenoa kuntoilemaan  !

P.s kutsu kaveri / ystävä mukaan !

 

**************************************************************************************

TUOLIJUMPPAA UIMALAN YLÄSALISSA

TUOLIJUMPPAA  pe klo 12.00 – 13. 00 Uimalan yläsalissa, 8.9 – 1.12.2023.  Maksutonta, ilmoittautua ei tarvitse.  Hyvä – ei niin keholle rasittava liikuntamuoto. Kuitenkin tehokas !

Tervetuloa mukaan !  Salille mahtuu hyvin !

P.s  Koska maauimalan toiminta jatkuu 17.9 saakka Uimalan yläsalin käyttäjillä ei ole käytössä pukukoppeja 8.9 ja 15.9. Siksi suositellaan liikuntavaatetusta puettavaksi jo valmiiksi kotona. Sisäänkäynti ulkoportista kuin ennenkin, mutta sisäänkäynti eri ovesta. Suositellaan sisälle meno yhtenä ryhmänä. Normaali käytäntö taas 22.9.

 

***************************************************************************************

HÖNTSÄPALLOA  ( vai jotain muuta ? )

Yhdistykselle on varattuna Lasin koululta to klo 16.00 – 17.00  salivuoro 7.9  – 30.11. 2023,  jossa voimme omien ideoittemme mukaan harrastaa vaikka vaihdellen eri lajeja esimerkiksi höntsäpalloa.

Myöskin maksutonta .Ilmoittautumista ei tarvita.

******************************************************************************************

V E S I J U M P A T   U I M A H A L L I L L A

UIMALAN MENNESSÄ TÄYSSANEERAUKSEEN V 2023 HELMIKUUN ALUSTA VESIJUMPPAVUOROJA EI OLE.

Korvaavaa liikuntaa olemme saaneet em. Urheilutalon kuntosalilta.

Käyttäkää hyödyksi tämä mahdollisuus. Jos kuntosali ja laitteiden käyttö tuntuu vieraalta, niin aina löytyy sieltä joku mukana oleva joka mielellään opastaa.

 

 

 

Iloista loiskintaa Uimalassa

 

**************************************************************************************

 

Sisäänpääsymaksuista:     Mikäli olet oikeutettu                              ERITYISLIIKUNTAKORTTIIN   ( tarvitaan lähinnä vesijumpassa käymiseen )                                                                             

(kelakortissa numerolla merkitty sairaus) esim. diabetes, astma, syöpäsairaudet, reuma yms.) Korttia haetaan suoraan netissä uimalan sivuilta, tulostamalla netistä hakulomake tai noutamalla lomake uimalan kassalta. Täytettyäsi lomakkeen, ja kun se on hyväksytty  voit ostaa kassalta kausikortin 30€/6kk tai 50€/12 kk . Kortti on voimassa arkipäivisin klo 17.00 saakka, muina aikoina lisämaksu.  Kortti myönnetään riihimäkeläisille.

SENIORIKORTIN       voi hankkia kuka tahansa 65 v täyttänyt riihimäkeläinen. Hinta on 30€/6kk  ja  50€/12 kk. Voimassaoloaika on arkisin klo 16.00 saakka.   Muina aikoina maksetaan kortin lisäksi myös lisämaksu

HUOM !

Mikäli muutoksia tulee ilmoitamme siitä täällä, lehdessä ja facebook-sivuilla.