Liikuntaryhmät

Huom ! Huom ! Huom!

Riihimäen Seudun Reuma-Tules- yhdistys on kutsunut jäseniämme osallistumaan Reumaviikon kunniaksi järjestettävään retkeen Rajamäen Uimahallille 15.3. Uimahallilla voi vain uida, osallistua vesijumppaan tai vesijuoksuun. Retken hinta 15 € sisältäen matkan ja uimahallin. Maksu  käteisellä tasarahana bussissa. Auto lähtee Lopelta klo 12.00 linja-auto asemalta – klo 12.15 Nesteen pysäkki Kirjauksentiellä – klo 12.20 Vanha linja-auto asema – klo 12.25 Matkakeskus. Paluu klo 16.00. Uimahallilla on kahvio, josta voi ostaa syötävää.

Ilmoittautuminen vain sähköpostilla : riretu@gmail.com, ilmoittamalla nimesi ja yhdistyksesi . P.s. ystävän voi ottaa mukaan , vaikka ei olisi jäsen.


Olemme aloittaneet kokeiluluonteisesti tuolijumpan Uimalan yläsalilla perjantaisin klo 12.00 – 13.00. ” Harjoittelussa ” oli mukana 5 osallistujaa. Tuolijumppa on kevyttä mutta tehokasta liikuntaa ja lihasten vahvistamista. Toivomme osallistujia lisää, niin voimme jatkaa sitä myöskin ensi syksystä. Maksutonta ja ilmoittautua ei tarvitse, kunhan saavut paikalle hyvissä ajoin. Uimalan yläsaliin mennään samasta portista kuin vesitorniin. Ulkona on opaskyltti Yläsali.

 

 

K U N T O S A L I V U O R O     INKILÄNHOVISSA

Salilta hyvää kuntoa keholle ja mielelle.

HUOM !!

KAIKKIIN  LIIKUNTARYHMIIN  VIELÄ  VAPAITA  PAIKKOJA !

Kahden vuoden koronarajoitusten vuoksi, lihakset tarvitsevat vahvistusta.

Tule mukaan !!

 

Vuoro  Inkilänhovissa on maanantaisin klo 12-13.00   Salilla kuntoillaan kuntopiiriperiaatteella jolloin jokainen pääsee käyttämään kaikkia haluamiaan laitteita. Tunnilla ei ole varsinaista ohjaajaa, vaan toimimme itse muodostamiemme käytäntöjen  mukaan.  Ryhmä on sekaryhmä ,koostuen niin miehistä kuin naisistakin. Ikäjakauma on kaikki eläkeläisiä. Kaikenikäiset ovat silti tervetulleita, laitteet sopivat kaikille. Tervetuloa mukaan kivaan porukkaan. 

Kevään 2023  KUNTOSALITOIMINTA

Kuntosaliryhmä aloittaa seuraavan kevätkautensa ma 9.1.2023 klo 12 – 13.00 ja päättyy 3.4.2023.

Kevätkauden osallistumishinta 20 euroa.

Ilmoittautua voi heti Sirpa Olkkoselle tekstiviestillä p. 050 5472454  tai s-postilla sirpa.olkkonen@gmail.com.

 

HUOM ! HUOM ! HUOM ! HUOM ! HUOM ! HUOM ! HUOM ! HUOM ! HUOM !

KUNTOSALIVUOROJA   LISÄKSI   URHEILUTALOLLA !

Kevätkauden 2023 vuorojen ajankohdat muuttuneet !

 

Yhdistyksemme on saanut Urheilutalon kuntosalilta kolme vuoroa :

Maanantaisin klo 18.30 – 19.30

Keskiviikkoisin  klo 17.00 – 18.00

perjantaisin  klo 9.00 – 10.00

Käyttö on MAKSUTONTA ja omatoimista, ilman ohjaajaa. Kullekin laitteelle löytyy omat käyttöohjeet. Iltavuorot mahdollistavat myös työssäkäyvien osallistumisen.

Tätä mahdollisuutta kannattaa nyt käyttää hyödyksi ja ajatella se korvaavana liikuntamuotona vesijumpan tilalla. Pitkän koronan aiheuttamien välivuosien vuoksi lihasten vahvistaminen on tärkeää liikkumisen ja hyvän tasapainon ylläpidossa.

Ilmoittautumista ei tarvitse osallistumisesta tehdä. Voit osallistua milloin Sinulle sopii vaikka jokaisena päivänä. Jos tulee ruuhkaa, jaetaan sitten yhdessä vuoroja. Osallistua voit myöskin milloin sinulle sopii, ilman sitoutumista.

Kuntosali sijaitsee Urheilutalon kellarikerroksessa, sisäänkäynti jalkapallokentän päästä, ritiläovesta läheltä roskislaatikoita. Ovi aukeaa n. 10 min ennen vuoron alkua ja on avoinna n. 10 min vuoron alettua. ( Tuntuu kyllä olevan auki pidempään ).

Iltaisin salille pääsee pääoven kautta kellarikerrokseen.

Huom !  Salin ilmoitustaululla on pieni vihko, johon voi laittaa kulloinkin osallistuvien lukumäärän. Vain lukumäärä riittää, josko tarvitaan myöhemmin tilastoinnissa. Kiitos !

 

Tervetuloa  /  Tervemenoa kuntoilemaan  !

P.s kutsu kaveri / ystävä mukaan !

 

**************************************************************************************

 

V E S I J U M P A T   U I M A H A L L I L L A

UIMALAN MENNESSÄ TÄYSSANEERAUKSEEN V 2023 HELMIKUUN ALUSTA VESIJUMPPAVUOROJA EI OLE.

Korvaavaa liikuntaa olemme saaneet em. Urheilutalon kuntosalilta.

Käyttäkää hyödyksi tämä mahdollisuus. Jos kuntosali ja laitteiden käyttö tuntuu vieraalta, niin aina löytyy sieltä joku mukana oleva joka mielellään opastaa.

 

 

 

Iloista loiskintaa Uimalassa

 

**************************************************************************************

!!!!!!!    HUOMIOITAVAA  SENIORI  –  ERITYISLIIKUNTAKORTEISTA  UIMALASSA V. 2022 .

Seniori – ja erityisliikuntakorttien kuuden kuukauden kausikorttien myyntiaika päättyy 31.7,  siksi kun uimala sulkeutuu remontin ajaksi 1.2 2023 ! Myynti alkaa kun uimala taas avataan.

Sisäänpääsymaksuista:     Mikäli olet oikeutettu                              ERITYISLIIKUNTAKORTTIIN                                                                                

(kelakortissa numerolla merkitty sairaus) esim. diabetes, astma, syöpäsairaudet, reuma yms.) Korttia haetaan suoraan netissä uimalan suvuilta, tulostamalla netistä hakulomake tai noutamalla lomake uimalan kassalta. Täytettyäsi lomakkeen, ja kun se on hyväksytty  voit ostaa kassalta kausikortin 30€/6kk tai 50€/12 kk . Kortti on voimassa arkipäivisin klo 17.00 saakka, muina aikoina lisämaksu.  Kortti myönnetään riihimäkeläisille.

SENIORIKORTIN       voi hankkia kuka tahansa 65 v täyttänyt riihimäkeläinen. Hinta on 30€/6kk  ja  50€/12 kk. Voimassaoloaika on arkisin klo 16.00 saakka.   Muina aikoina maksetaan kortin lisäksi myös lisämaksu

HUOM !

Mikäli muutoksia tulee ilmoitamme siitä täällä, lehdessä ja facebook-sivuilla.