Tapahtumia

  SYKSY   2019

Kerhoillat  Inkilänhovissa   Inkiläntie 2   käynti Kalevankadun puolelta

 

    

KERHOILLAT:  

 

Kaikki kerhoiltamme ovat kaikille avoimia ja ja maksuttomia. Kerhoiltoihin osallistuneiden kesken arvomme  yllätyspalkinnon joulukuussa.

**************************************************************************************

 

SYYSKUUN   KERHOILTA   12.9.2019    ALKAEN  KLO 17.30   (HUOM! MUUTTUNUT AIKA)

Syksyn toiminnan aloitamme totutusta ajasta puoli tuntia aiemmin.  Ensin kahvittelemme    ja   KIERRÄTYS- JA JÄTENEUVONTA  alkaa noin klo 18.00  Sari Heijasto neuvoo meitä siinä, mitä meidän tulee tietää jätteiden lajittelusta. Mitä laitammekaan mihinkin jätekeräysastiaan, jotta toimisimme oikein?   Mihin lääkkeet, pistosvälineet? Paljon tiedettävää ja muistettavaa. Mietipä valmiiksi, mitä haluat tietää, ja kysy Sarilta .

**************************************************************************************

LOKAKUUN 9. pv   IKÄIHMISTEN MESSUT  Urheilutalolla klo 12.00 – 15.00  Messujen teemana on Varaudu vanhuuteen. Klo 15  Luento aiheesta Oikeudellinen ja taloudellinen ennakointi, sekä Hoitotahto.     Olemme messuilla mukana, tule tervehtimään!

***************************************************************************                                      

LOKAKUUN  KERHOILTA     10.10.2019  KLO   17.30    kahvittelulla aloitamme ja sen jälkeen   TIETOA RIIHIMÄEN  KAUPUNGIN VANHUSPALVELUISTA klo 18.00  Asiasta kanssamme keskustelemassa  sosiaalityöntekijä  Jani Kenkkilä  sekä  palveluohjaaja Merja Kaakinen. Saamme tietoa minkälaisia palveluja meillä ikäihmisillä tai omaisillamme on saatavilla Riihimäen kaupungin alueella  .  Nuoremmatkin ovat tervetulleita kuulemaan, minkälaisia palveluja ikääntyville vanhemmille on saatavilla. Maksuton ja kaikille avoin tilaisuus.

 

**************************************************************************************

MARRASKUUN  14. PV

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN  SYYSKOKOUS   klo 17.30    Kokouksessa käsitellään mm. seuraavan vuoden talousarvioehdotus ja toimintasuunnitelma, valitaan yhdistykselle puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet seuraavalle kalenterivuodelle. Kokouksen jälkeen KERHOILTA AIHEENA suun ja hampaiden hyvinvointi. Suuhygienisti  kertoo meille suun ja hampaiden hyvästä hoidosta.

******************************************************************************************                                                                                                                                                                                            MARRASKUUN  16.PV  LAUANTAI  KLO  14.30 ALK.

Laineen leipomon  juhlatilassa Kaarlonkatu 13 Riihimäki  MINÄ VOIN-TAPAHTUMA Iltapäivän aikana  pureudutaan aiheeseen omahoidossa jaksaminen. Tapahtumassa videoita aiheesta sekä keskustelua ryhmissä. Kahvitus  . Tervetuloa. Maksuton tapahtuma.

******************************************************************************************

JOULUKUUSSA  VIETÄMME  PIKKUJOULUA  12.12.2019. Tästä ilmoittelemme  tuonnempana tarkemmin. Vuoden kävijäarvonta suoritetaan tilaisuudessa.

******************************************************************************************