Perhekerho

 

Riihimäen seudun lasten ja nuorten perhekerhotoiminta on toistaiseksi tauolla. Mukaan kaivataan lisää / uusia D-lapsiperheitä ja kerholle vetäjää. Lisätietoja saa yhdistyksen hallituksen jäseniltä. Mikäli sinulla on idea vaikka yhden kerran järjestettävästä tapaamisesta tai tapahtumasta, ota rohkeasti yhteyttä. Autamme toteuttamisessa.

Lasten leireille osallistumista tuetaan yhdistyksen varoista.  Mikäli lapsi osallistuu jollekin leirille, lähetä vapaamuotoinen hakemus. Hakemuksessa tulee ilmetä lapsen nimi, mille leirille osallistuu, sekä tieto maksetuista kuluista ja maksuosoite johon tukisumma maksetaan. Hakemuksen voi toimittaa sähköpostilla  irmelisiltainsuu@gmail.com

T U L O S S A   !!!

14.1.2019 klo 18.00  alkaen Riihimäellä Inkilänhovissa  Inkiläntie 2   Diabeetikkolasten huoltajille tarkoitettu tutustumisilta. Tarkoituksenamme on koota  perheiden toiveita ja ideoita järjestettävästä toiminnasta.  Mukana on edustaja  vuosia toimineesta perhekerhosta. Tilaisuus on kaikille avoin, maksuton ja ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Mietitään yhdessä kahvikupposen äärellä tulevia toimintatapoja.

Mikäli et pääse osallistumaan tilaisuuteemme, voit laittaa toiveitasi ja mielipiteitäsi ennakkoon sähköpostilla   irmelisiltainsuu@gmail.com   Käsittelemme kaikki postit yhdessä muiden vanhempien kanssa nimettöminä .

 

 

 

Liiton järjestämää

Isovanhemmille on tarjolla kursseja vielä syyskuussa ja joulukuussa. Tästä lisätietoja. Yhdistyksen hallitukselta voi kysyä tukea kurssille osallistumiseen.