Perhekerho

 

Yhdistyksessä on toiminut lapsidiabeetikkoperheille omaa toimintaa järjestävä perhekerho. Toiminta on ollut moninaista mm.  asiapitoisia info-iltoja, retkiä, kesäpäiviä, tutustumista hypo-koiraan, ratsastusta ja useana kesänä on järjestetty lapsille leirejä.

Nyt tuo kerho on aktiivisten jäsenten puutteesta johtuen  tauolla. Tammikuun kutsumme osallistua keskusteluun tulevasta toiminnasta ei tuottanut tulosta. Osanottajamäärä jäi pyöreään nollaan.  Toivomme kuitenkin, että lapsiperheet saataisiin aktivoitua uudelleen. Mikäli sinulla on ehdotus tai idea, ota rohkeasti yhteyttä hallituksen jäseniin vaikkapa sähköpostilla, niin keksitään yhdessä jotakin mukavaa perheille.

Lasten leireille osallistumista tuetaan yhdistyksen varoista.  Mikäli lapsi osallistuu jollekin leirille, lähetä vapaamuotoinen hakemus. Hakemuksessa tulee ilmetä lapsen nimi, mille leirille osallistuu, sekä tieto maksetuista kuluista ja maksuosoite johon tukisumma maksetaan. Hakemuksen voi toimittaa sähköpostilla  irmelisiltainsuu@gmail.co

 

 

 

14.1.2019 klo 18.00  alkaen Riihimäellä Inkilänhovissa  Inkiläntie 2   Diabeetikkolasten huoltajille tarkoitettu tutustumisilta. Tarkoituksenamme on koota  perheiden toiveita ja ideoita järjestettävästä toiminnasta.  Mukana on edustaja  vuosia toimineesta perhekerhosta. Tilaisuus on kaikille avoin, maksuton ja ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Mietitään yhdessä kahvikupposen äärellä tulevia toimintatapoja.

Mikäli et pääse osallistumaan tilaisuuteemme, voit laittaa toiveitasi ja mielipiteitäsi ennakkoon sähköpostilla   irmelisiltainsuu@gmail.com   Käsittelemme kaikki postit yhdessä muiden vanhempien kanssa nimettöminä .